داود حاج محمد خانی، محقق و پژوهشگر طب سنتی درباه شیره انگور اعلامکرد: بهترین دورانهای به کارگیری از شیر انگور، فصلزمستان میباشد چون خاصیت متعددی در معالجه و التیام بیماریهای فصل سرما دارااست.
وی خاطر نشان نمود: شیره انگور اثر ضد التهابی و نرم کنندگی گلو را دارااست؛ به همین جهت به کسانی که سرفه میکنند و در گیر التهاب حلق میباشند پیشنهاد می شود، شیره انگور را با آب مخلوط کرده و غرغره نمایند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهارکرد: شیره انگور از آب انگور رسیده شیرین تشکیل میگردد که بعد از صاف کردن آن را روی حرارت گذارده و هنگامی که سه چهارم آن تبخیر شد، کمی خاک رس تمیز شده را به آن افزوده و ا