مواد لازم:
۱.شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
۲.شکر ۳/۴ پیمانه
۳.شکر قهوهای یک دوم پیمانه
۴.کره ۱/۲ پیمانه
۵.وانیل نوک قاشق چای خوری
۶.گردو یک پیمانه
۷.بیکینگ پودر ۱/۸ قاشق چای خوری
۸.نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
دستور تهیه:
برای تهیه این شکلات ابتدا سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره را به تکههای کوچک تبدیل کنید.
گردوها را هم به قطعههای کوچک تقسیم کنید.
شکر، کره، وانیل و مقدار اندکی نمک را در یک تابه بریزید و تابه را روی شعله ملایم بگذارید.
مواد را به طور مداوم هم بزنید تا ترکیب شوند.
هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مواد شروع به جوشیدن کند.
هنگامی که حبابهای کوچکی در مواد دیده شد یا به اصطلاح جوش سوزنی زد، تابه را از روی شعله بردارید.
همچنان به هم زدن ادامه دهید و بیکینگ پودر را هم بیافزایید تا با دیگر مواد مخلوط شود.
مخلوط تافی گرم را روی کاغذ روغنی بریزید و پهن کنید.
تکههای گردوی ریز شده را روی شکلات قرار دهید. قبل از سرو کردن تافی، بهتر است آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
مخلوط را به سرعت پهن کنید تا تکه تکه و سفت نشود.
صبر کنید تا لایه تافی سفت و سرد شود. شکلات را در این مدت به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) آب کنید و باز هم هم بزنید تا همه جای شکلات گرم شود.
بعد از برداشتن از روی شعله شکلات را به صورت یکنواخت روی تافی که خنک شده است، بریزید و با پشت قاشق یا چاقو مخصوص آشپزی صاف و پهن کنید.
مقالات مرتبط:




