جعفرغفارزاده کارشناس طب سنتی در رابطه با دمنوش های پاد زهر و سم زدا اعلام کرد: اشخاص در فصول سرما و هنگام آلودگی هوا میتوانند به کمک دمنوش های متعدد مانع بیماری های مختلفی شوند، این گونه دمنوش ها به طور پاد زهر و سم زدا فعالیت خواهند کرد و بدن شخص را از ویروس ها و باکتری های آنفولانزا پاکسازی مینمایند.
او در ادامه افزود: دمنوش آویشن از بروز مشکلات تنفسی جلوگیری می نماید و گل گاوزبان و سنبلالطیب نیز آرامشبخش کننده میباشند و از بروز گرفتگی عروق قلب و سکته ای پیشگیری مینماید، مصرف انجیر، شربت خاکشیر، آب زرشک و انار نیز با خواص ضد یبوست در دفع مواد سمی یاری کننده خواهند بود.
غفارزاده اظهار کرد: زنجبیل، دارچین و میخک گیاهان ضد سرما خوردگی میباشند و هیچ عارضه های جانبی هم ندارند مگر اینکه عارضه ها آنفولانزا خواب آلودگی و خستگی باشد. این آب میوه گیاهی علاوه بر معالجه آنفولانزا برای گوارش نیز موثر میباشد
او اظهارکرد: پونه کوهی و آویشن را دم کرده و در زمستان بنوشید. خواص ضد عفونی کنندگی داشته و برای آنفو لانزا نیز بسیار موءثر میباشد. این دمنوش را می توان با کمی عسل ترکیب نموده و روزانه چند نوبت میل نمائید. میل کردن کدو حلوایی هم معالجه قابل قبولی برای آنفولانزا میباشد که میتواند به طور بخار پز به همراه مقداری پودر نبات و دارچین استفاده شود. کدو حلوایی منبع مطلوب ویتامین E، C و بتاکروتن میباشد که همه ی آن ها خواص آنتی اکسیدانی دارا هستند.
غفارزاده یادآوری کرد: مصرف ریشه گیاه شیرین بیان یکی از داروهای مطلوب برای معالجه سرفههای ناشی از آنفولانزا میباشد. پیشنهاد میگردد مقدار اندکی از ریشه شیرین بیان با اندکی آب جوشانده، سپس آن رابا مقداری عسل ترکیب کرده و نوشید. اما تعیین واحد سنجش مصرف شیرین بیان می بایست با نظر دکتر معالج صورت بپذیرد، چون زیاده روی در مصرف گیاه شیرین بیان عوارضی جدی رابه دنبال دارااست.
او در ادامه خاطر نشان نمود: از سایر داروهای گیاهی برای معالجه آنفو لانزا، جوشانده گیاهان اسطوخودوس، پونه، نعناع و آویشن میباشد. برای تهیه جوشانده این گیاهان بهتر است میزان مساوی از هر گیاه را در ظرفی ریخته و دو استکان آب به آن اضافه نمایید. بعداز جوشیدن آنرا در چند نوبت بنوشید.
کارشناس طب سنتی اظهار کرد: مصرف آشهای ساده مثل اسپیدبا برای تسکین حال اشخاص دراین مرحله از آنفولانزا قادر است مطلوب باشد که به راحتی با به کار گیری از برنج، جعفری و گشنیز، مقداری تره و شنبلیله، بال و گردن مرغ، مقداری روغن زیتون، مقدار کمی نمک، زردچوبه یا زعفران، زیره ودر صورت تمایل کمی کدو آماده میگردد.
او خاطر آور شد: بهترین پاد زهر سیب یا این که آب سیب میباشد که اشخاص میتوانند حتی به صورت خشک هم از آن استفاده نماید. اشخاص در هنگام آنفو لانزا و آلودگی میتوانند سیب خشک شده را با آب جوش دم کرده و بنوشند.