برای داشتن یک لازانیای خوشمزه، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت موارد زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.
۱. میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه سبزیجات یا گوشت، مرغ است)
۲. در مایه لازانیا از روغن کمتری استفاده نمایید.حتی اگر از گوشت چرخ شده گوسفندی استفاده میکنید، چربی آن گرفته شود، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.
۳.پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.
۴.اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید تهیه میشود، بهتر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از مقداری زردچوبه استفاده کنید.
۵.کف ظرف را با یک لایه سس سفید بپوشانید.
۶.روی سس سفید ورقههای لازانیا را بچینید.
۷.بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی نازک مایه سبزیجات یا پوشت بریزید.
۸.روی هر لایه مایه گوشتی، مقدار اندکی پنیر پیتزا (موزارلا) خرد شده و پودر پنیر پارمزان بریزید.
۹.پس از ریختن پنیر روی هر لایه، سس سفید بسیار بریزید.
۱۰.وقتی لایهها تمام شد روی لایه آخر، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.
۱۱.در آخرین لایه روی سس سفید را با پنیر پیتزای بسیار پوشش دهید.
۱۲.قبل از گذاشتن در فر، مقداری آب را روی لازانیا اسپری کنید.
۱۳.حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود ۱۰ دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا به رنگ طلایی تبدیل شود.
در این مدت چند بار به فر سر بزنید و حواستان را جمع کنید پنیر نسوزد.
۱۴.وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله میل نکنید و صبر کنید تا دمای پنیر کمی پایین بیاید.
۱۵.اگر ممکن است به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز یا سر سفره ببرید.
مقالات مرتبط:
۷ نکته برای پخت پیتزای خوشمزه در خانه




