پیتزاهای خانگی میتوانند از پیتزاهای بهترین رستورانها هم خوش طعمتر شوند اگر به فوت و فن آنها واقف باشید و کمی خلاقیت را چاشنی آماده کردن آن کنیم.
یکی از خوبیهای پیتزاهای خانگی این است که شما قادر هستید هر چیزی که خواستید را به خمیر اضافه کنید و همه چیز طبق سلیقه شما جلو میرود، اما در رستورانها به هر حال یک چیزی در ترکیب پیتزا هست که شما علاقهای به خوردنش را ندارید.
از پنیر زیاد گرفته تا قارچ و همه ترکیباتی که کاملا سلیقهای است.
اما چه کنیم که یک پیتزای خانگی بینظیر داشته باشیم؟
۱. اولین و مهمترین مسئله در درست کردن پیتزا خمیر آن است، خمیرهای آماده معمولا خشک هستند و بافت خوبی ندارند. به همین دلیل بهتر است خودتان خمیر دلخواهتان را آماده کنید.
۲. خود خمیر هم نکته دیگری است که اگر خودتان آماده کنید قطعا پیتزای خوشمزهتری خواهید داشت.
برای آماده سازی سس خمیر میتوانید از ترکیب گوجه پوره شده و فلفل و سیر و دیگر ادویههای مدنظرتان را استفاده کنید و بعد ترکیبات را روی پیتزا بچینید.
۳. اگر قصد دارید که قارچ یکی از ترکیبات پیتزایتان باشد، آن را خام روی خمیر نگذارید، زیرا در حال پخت آب میاندازد و پیتزای شما را بد طعم و بد بو میکند.
برای جلوگیری از این کار مقدار بسیار بسیار کمی از کره را کف تابه خود پخش کنید و وقتی گرم شد قارچها را با حرارت بالا سرخ کنید تا آب آن گرفته شود.
پیش از انجام این کار وقتی قارچها را قطعهقطعه کردید مقداری لیمو ترش به آن بیفزایید تا قارچها سیاه نشوند.
۴. از آویشن فراموش نکنید، این ادویه سحر پیتزای شماست و از هر ادویه دیگری بهتر میتواند به طعم پیتزا کمک کند.
در کنار آن از نمک و فلفل و ادویه پیتزا و غیره هم مطابق میلتان استفاده کنید.
۵. ترجیحا اگر قصد دارید از سوسیس و ژامبون استفاده کنید قبل از چیدن روی خمیر آن را در زمان کوتاهی سرخ کنید.
۶. برای پیتزای سبزیجات هم، مخلفات خود را یا آبپز کردن و طعمدار کنید یا کمی سرخ کنید تا از حالت خامی خارج شود
۷. خمیر پیتزا هم که از ضروریترینها است و نمیشود از آن غافل شد، اما دقت کنید که از بهترین نوع پنیر بهره بگیرید زیرا بسیاری از پنیرهای موجود در بازار دیر آب میشوند و لطافت و خوشمزگی پیتزا را از بین خواهند برد.
میتوانید قبل از ریختن مواد پیتزا هم از پنیر گودا بهره ببرید.
مقالات مرتبط:




