مواد مور نیاز برای تهیه این کیک خوشمزه:
دو عدد تخم مرغ
۱.۵ لیوان آرد
۱/۲ لیوان آب جوش
۱/۲ لیوان روغن
۲/۳ لیوان شگر
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری زعفران دم شده
مواد لازم برای تهیه کرم این کیک
۱ عدد تخم مرغ
۴ قاشق غذاخوری آرد
۱ لیوان شیر
۵ قاشق غذاخوری شکر
کمی وانیل
۱ قاشق غذاخوریپودر کاکائو
دستور تهیه:
برای آماده کردن کرم، در ابتدا تخم مرغ و شکر را در شیرجوش ریخته و با هم مخلوط کنید و به مدت ۱ دقیقه با چنگال بزنید، سپس ۱/۳ شیر را به آن افزوده، آرد را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید، سپس باقیمانده شیر را در آن بریزید و مخلوط کنید تا یک نواخت شوند.
شیرجوش را روی روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا سفت شود.
بعد از اینکه کرم کمی غلیظ شد، کاکائو پودر شده را روی آن الک کرده و صبر کنید تا غلظتی شبیه ماست پیدا کند.
شعله را خاموش کرده و وانیل را بیافزایید، در شیرجوش را ببندید و صبر کنید تا کرم سرد شود. در این فاصله مشغول تهیه کیک تابهای شوید.
ابتدا آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را مخلوط کرده و سپس الک کنید.
تخم مرغ، شکر و وانیل را مخلوط کرده و به مدت دو دقیقه هم بزنید، بعد از آن آب جوش را کم کم اضافه کرده و با همزن به مدت چهار دقیقه مواد را هم بزنید.
سپس زعفران و روغن خوراکی را به مواد فوق افزوده و مخلوط کنید.
مخلوط آرد را به مایه فوق اضافه کنید و بزنید تا کاملا یکدست شوند.
تابه را کمی چرب کنید، بعد از آن مایه کیک را در آن بریزید و روی آن را صاف کنید.
کرم سرد شده را در قیف ریخته و به شکل دلخواه روی مایه کیک بریزید.
شعله پخش کن را روی شعله متوسط قرار دهید تا گرم شود، سپس تابه را روی آن بگذارید.
روی در تابه دمکنی قرار دهید و در تابه را ببندید.
شعله را کم کرده و حدود ۴۰ دقیقه صبر کنید تا کیک تابهای کرم دار، یک عصرانه شیک و ساده آماده شود




