برای شروع چه چیزهایی لازم داریم:
آرد ۵ لیوان فرانسوی
شیر ۲ لیوان
روغن مایه ۱/۴ لیوان
نمک نصف ق چ
مایه خمیر یک ق چ
بهبود دهنده نصف ق چ
کمی زعفرون
کمی زرد چوبه
تخم مرغ یک عدد
شکر ۳ق غ خوری
روغن برای سرخ کردن
کمی شکر برای روی سیروک
کمی پودر گشنیز وکمی هم سیاه دونه
چطوری درست کنیم:
مایه خمیر وکمی شکر وآب ولرم مخلوط کرده ومیزاریم تا عمل بیاد
آرد را الک میکنیم وبا نمک وکمی زرد چوبه وبهبود دهنده مخلوط میکنیم
تخم مرغ وکمی زعفرون وبقیه شکر
و روغن را مخلوط میکنیم وکمی باهم میزنیم تا خوب مخلوط بشه وشکر حل بشه شیر را کمی گرم میکنیم
مایه تخم مرغ را مخلوط با آرد میکنیم وشروع به خمیر کردن میکنیم وکم کم مایه خمیر را هم اضافه میکنیم و کم کم شیر را هم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه وبعد که خوب ورز دادیم میزاریم حدود یک ساعت و۴۵ دقیقه بمونه تا خوب پف کنه وبعد کمی دوباره ورز میدیم
و پودر گشنیز وسیاه دونه را هم مخلوط میکنیم باخمیر و کمی ورز میدیم.
و سپس شروع به چانه گرفتن میکنیم و ماهیتابه را روی گاز میزاریم و روغن میریزیم واز خمیر چانه کوچیکی بر میداریم و پهن میکنیم و داخل روغن سرخ میکنیم وتا داغ است روی اون کمی شکر میریزیم . خیلی خوشمزه میشه .پیشنهاد می کنیم امتحان کنید.اگه بهبود دهنده نداشتین میتونید نزنید بهبود دهنده بافتش را لطیف و نرم میکنه..و پودر تخم گشنیز و سیاه دانه هم میتونید نزنید ولی بزنید عالی هست.
اگر این خوراکی خوشمزه را تهیه کردید نظرات خود را با ما اشتراک گذاری کنید .




