نماد سایت فروشگاه اینترنتی آرشیدا

آسیب پفک و سیگار در یک رده

آسیب پفک و سیگار در یک رده

ضررهای پفک برای بدن

مصرف نمک به علت خوشمزه شدن پفک و چیپس به مقادیر زیاد، باعث آسیب به کلیه‌ها، تغییر ذائقه افراد به شور خواری، جمع شدن آب در بدن و در نتیجه ورم بافت‌ها و بالا رفتن فشار خون و سکته قلبی و مغزی می‌شود.

برای تهیه پفک پودر ذرت پرس می‌شود و در حرارت بالایی قرار می‌گیرد تا پر حجم شود و در این شرایط روغن موجود در پفک می‌سوزد و پر اکسید تولید می‌کند که در برابر حرارت و نور میزان آن زیاد می‌شود و در نتیجه مصرف آن سلامت افراد را تهدید می‌کند.

استفاده از روغن با ترانس بالا در تهیه پفک و چیپس منجر به افزایش وزن، چربی خون و در نهایت بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.

استفاده از روغن‌هایی که چندین بار برای سرخ کردن استفاده می‌شوند و غالبا بوی روغن سوخته و رنگ کدر و مات به محصول می‌دهند، از خطرناک‌ترین مواردی است که می‌تواند باعث مسمومیت و سرطان‌زا شدن چیپس شود.

آثار زیان آور چیپس و پفک برروی ریه شبیه به سیگار است!!!

بالا بود گرما بر روی محصول طی فرآیند سرخ شدن منجر به ایجاد رادیکال‌های آزاد پراکسید می‌شود.

آثار مخرب این مواد شبیه به مواد شیمیایی موجود در دود سیگار است و باعث ابتلای افراد به سرطان ریه، سینه و مثانه می شود.

نتایج تحقیقات گواهی می‌دهد که پفک تا ۹ برابر وزن خود آب جذب می‌کند، به همین علت معده کودکان را پر کرده و منجر به بی‌اشتهایی آنان به وعده‌های غذایی اصلی می‌شود.

همچنین چیپس نیز به دلیل بالا بودن کالری روغن درون آن منجر به سیری کاذب می‌گردد و میل افراد را به مصرف غذاهای مغذی کاهش می‌دهد.

در نتیجه این امر، مصرف کننده به بیماری‌هایی مانند کم خونی، کوتاهی قد، پوکی استخوان و ریزش مو پس از مصرف مداوم این فرآورده دچار می‌شود.

مقالات مرتبط:

۱۰ خوراکی انرژی‌زا که در طول روز سرحال نگهتان می‌دارد

شناسنامه مطلب
تاریخ انتشار مطلب
عنوان مطلب
آسیب پفک و سیگار در یک رده
امتیاز مطلب
۴
خروج از نسخه موبایل