مواد لازم برای پخت کیک اسفنجی ساده :
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
دستور پخت کیک اسفنجی ساده
قدم اول زردهها و سفیده تخم مرغها را از یک دیگر تفکیک کنید.
سفیدهها را با همزن خوب بزنید تا فرم گرفته، سفید رنگ شود تا از ظرف نریزد، بعد آن را مدتی در یخچال بگذارید.
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
زردهها را در یک ظرف مناسب با وانیل و شکر خوب هم بزنید تا سفید رنگ و کش دار شود.
اکنون با آرامش به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
در یک ظرف بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و دو بار آن ها را الک کنید، بعد آن را به مخلوط زرده اضافه کنید.
در آخر سفیده را هم به ظرف اضافه کنید.
مواد را به حالت دورانی هم بزنید.
توجه کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.
مایه کیک را داخل قالب مدنظرتان که از قبل چرب نمودهاید بریزید و آن را در فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.
بعد از آنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و زمان دهید تا کمی خنک شود، بعد آن را از قالب درآورید.
بعد از آنکه کیک خنک شد، آن را به دو قسمت تقسیم کنید.
روی یک لایه را با خامه بپوشانید، لایه دیگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید.
کیک را با میوه دلخواه، تکههای شکلات و غیره تزئین کنید.
فوت و فن کیک اسفنجی ساده:
شیر و تخممرغ باید به دمای محیط رسیده باشند.
قبل از پخت و آماده کردن کیک اسفنجی باید ظرفها تمیز و خشک باشند.
مقالات مرتبط:
طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور
دستور جدید تهیه ترامیسو (ویدیو)




