سالاد ماکارونی یکی از سالادهای مجلسی و بسیار پرطرفدار در بین ایرانیان است.
که افزون بر اینکه به عنوان سالاد استفاده میشود به عنوان پیشغذا نیز سرو میشود.
البته این سالاد را می توانید به عنوان یک غذای کامل به عنوان شام هم مصرف کنید.
ما در این دستور کاملترین آموزش این سالاد را آماده کردهایم، سالاد ماکارونی را میتوانید با مواد کمتری هم تهیه کنید.
مثلا در دستور زیر در صورت تمایل میتوانید سیبزمینی ، سیب زمینی و هویج را از مواد لازم حذف کنید.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است شما قادرید برای ۴ نفر سالاد ماکارونی تهیه کنید.
در صورتی که میخواهید حجم کمتر یا بیشتری سالاد ماکارونی تهیه کنید کافی است مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
با آموزش آشپزی سالاد ماکارونی با آرشیدا استور همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
ژامبون ۳۰۰ گرم
خیارشور ۶ عدد
هویج کوچک ۲عدد
سیب زمینی ۲عدد
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم
سس مایونز به مقدار کافی
شوید خشک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه و نمک به اندازه کافی
دستور پخت
برای تهیه یک سالاد ماکارونی مجلسی ابتدا سیب زمینیها و هویجها را بشوییم سپس در یک قابلمه قرار میدهید و تا روی آنها آب بریزید و روی شعله متوسط اجازه دهید تا به حدی پخته شوند که زمان مخلوط کردن با دیرگر مواد سالاد له نشوند.
بهتر است هویج و سیب زمینی کمی دندون گیر باشند و به طور کامل له نشوند.
پس از آبپز شدن هویجها و سیب زمینیها را به شکل مربعهای کوچک یا اصطلاحا نگینی خرد میکنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
ماکارانیها را در قابلمهای میریزیم و درون قابلمه را مقداری آب میریزیم که اگر هم بزنیم ماکارانیها در آب شناور باشند و کمتر از نصف قاشق روغن مایع و کمی نمک نیز اضافه میکنیم.
حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار میدهیم( دقیق زمان پخت هر ماکارانی روی بستهبندی آن نوشته شده برای اطمینان روی بسته بندی را مطالعه کنید ) بعد از پخته شدن در آبکش میریزیم تا آب اضافه آن کامل خارج شود.
میتوانیم در زمانی که ماکارانی در حال پخت است خیار شورها و ژانبونها را روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبهای مربع خرد کنید و زمانی که ماکارانیها را آبکش کردید با هم به کاسه مواد اضافه کنید.
نخود فرنگی کنسروی و یا پخته شده از قبل را همراه با فلفل سیاه و شوید خشک و کمی نمک و سس مایونز به مواد سالاد اضافه میکنیم و با قاشق مواد را مخلوط میکنیم تا خوب سس مایونز با مواد مخلوط شود.
در آخر سالاد ماکارانی را در ظرف مدنظر میریزید و با ذرت، گرجهفرنگی و خیارشور تزئین میکنیم و روی آن را سلفون میکشیم.
در یخچال قرار میدهیم تا خوب فرم بگیرد و بعد از ۱الی۲ ساعت آماده میل کردن است.
نوش جان
اگر در ساعات بسیار قصد دارید سالاد را در یخچال بگذارید بهتر این است که سس آن را ۱ الی ۲ ساعت قبل از میل کردن به سالاد اضافه کنید تا سالاد تازگی خود را حفظ کند
مقالات مرتبط:
• فستفودی به نام اشکنه سیبزمینی!
• طرز تهیه کیک فنجانی شیرهانگور




