سرکه سیب میتواند مدت زمان باقی ماندن غذا در معده را افزایش دهد، که این شرایط میتواند گاستروپارسیس (فلج معده) را تشدید کند. با این وجود، اگر به گاستروپارسیس دیابتی مبتلا نیستید، اما گوارش شما ضعیف است، این اثر میتواند بسیار مفید باشد، زیرا هرچه غذا برای زمان بیشتری در شیرههای گوارشی معده باقی بماند، احتمال عمل گوارش آن زمانی که معده را ترک کرده و وارد روده کوچک شود، بیشتر می شود.
در صورتی که سرکه سیب را رقیق کنید و به بیماری خاصی مبتلا نباشید، این ماده طبیعی میتواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد که از آن جمله میتوان به تنظیم حساسیت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت یا افرادی که از سندرم متابولیک رنج میبرند، کشتن باکتری بیماری زای E. coli موجود در غذا، کاهش وزن و کمک به ایجاد تعادل در خون در افراد مبتلا به بیماری قلبی اشاره کرد.
منبع : باشگاه خبرنگاران




