یکی از انگیزه ها مهم ابتلا به برخی بیماریهای گوارشی و ناراحتیهای کبدی، خوردن برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند و مصرف همهنگام آنها با هم، ضمن برپایی فساد در معده در نهایت مایه فرآوری “خون ناصالح” و درگیر کردن اندامهای رئیسه از آنگونه “کبد” است.
در ادامه به اهم موارد و غذاهایی که خوردن آنها با هم، مضر و مایه تهدید سلامت میشود، اشاره شده است:
ـ مصرف لبنیات با گوشت به ویژه گوشتهای سفید مانند ماهی، مرغ و …
ـ مصرف تخممرغ و ماهی
مصرف سرکه و حلیم
ـ مصرف لبنیات و ترشیجات
ـ مصرف پنیر و ماست چکیده
ـ پنیر و بادام (مصرف پنیر با گردو سودمند است)
ـ سرکه و عدس
ـ سرکه و ماش و سرکه و ماست
ـ مصرف ماست و ترب و مصرف شیربرنج و سویق (آرد گندم)
ـ مصرف انار و حلیم
ـ مصرف خربزه و عسل
ـ مصرف خربزه و موز یا خربزه و انبه
ـ مصرف کله گوسفند و انگور
منبع : تسنیم




