مردم سراسر دنیا برای هضم بهتر غذاهای خود همیشه به دنبال راههای مختلفی میروند که نوشیدن انواع چای یکی از این راههاست. تحقیقاتی که امروزه بر روی انواع چای صورت گرفته است نشان میدهد که آنها میتوانند در رفع مشکلاتی از جمله حالت تهوع، یبوست، سوء هاضمه و… به خوبی تاثیرگذار باشند. در این مطلب تصمیم داریم شما را با ۹ مدل چایی آشنا کنیم که در بهبود فرآیند هضم غذا به کمک شما میآیند.
چای نعنای تند
گیاه نعنا به دلیل خاصیت طراوت، طعمدهندگی و تسکین ناراحتیهای معده شهرت بسیاری دارد. مطالعات نشان داده است که چای نعنا میتواند هضم غذا را برای افراد به مراتب آسانتر کند. روغن نعنا نیز در برخی از موارد میتواند باعث تحریک روده شده و بیماریهای التهابی روده، یبوست، نفخ و… را درمان کند.
تحقیقات انجام شده بر ۵۷ نفر از بیماران مبتلا به IBS یا همان روده تحریکپذیر نشان میدهد که ۷۵ درصد از افرادی که دو بار در روز کپسول روغن نعنا را مصرف کردهاند، شاهد علایم بهبود در بدن خود خواهند بود، آن هم در مقایسه با کسانی که مشغول مصرف داروهای شیمیایی بودند.
چای نعنا نیز فواید بسیاری دارد که مش