تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

ضمانت بازگشت

بازگشت 7 روزه محصول

دانگو Dango (Kushi Mitarash dango) یا کوفته برنجی ژاپنی ، یک خوراکی سنتی و محبوب ژاپنی است که به صورت سنتی با آرد برنج و به شکل گرد و کوچک تهیه شده و به سیخ های چوبی کشیده می شود و همراه با سس غلیط و شیرین به صورت سرد یا گرم همراه با چای سبز سرو می شود.

345635464 - آموزش کوفته سه رنگ دانگو

کوفته برنجی قسمت مهمی از فرهنگ غذایی مردم ژاپن است و در ” جشنواره ماه ” که فصل خرمن در آغاز پاییز برپا می شود انواع مختلف کیک برنجی و دانکو با شکل ها و تزئینات مختلف تهیه می شود.

این خوراکی شیرین و خوشمزه و ارزان قیمت خیابانی قبلا فقط در کنار معابد به فروش می رسید ولی در حال حاضر به عنوان یک خوراکی خیابانی سنتی در محل های شلوغ شهر به فروش می رسد.

انواع دانگو

انواع دانگو با توجه به سسی که روی آن می ریزند نام های متفاوتی دارد.

دانگوهایی که روی آتش کباب می شوند به نام یاکی دانگو  Yaki dango شناخته می شوند.

دانگو سنتی که در اکیناوا تهیه می شود معمولا در روغن سرخ می شود و به نام اکیناوا دانگو  Okinawa Dango شناخته می شود.

برخی دانگو ها را در آب یا عصاره مرغ و گوشت یا مایعات دیگر می پزند.

دانگوهای رنگی رنگی که با سس های مختلف سرو می شوند به نام بوچان دانگو Bocchan dango شناخته می شوند.

دانگوی فزمر با خمیر لوبیا قرمز تهیه می شود.

دانگوی سبز با چای سبز تهیه می شود و به دلیل این که عطر و طعم چای سبز را دارد به نام چا دانگو cha dango شناخته می شود.

دانگوی زرد با زرده تخم مرغ تهیه می شود.

کوفته برنجی ای که وسطش خمیر لوبیا دارد و رویش روغن کنجد میزنند به نام گوما دانگو goma dango شناخته می شود.

کوفته برنجی ای که با سس غلیظ سرو می شود میتاراشی Mitarashi  می گویند.

کوفته برنجی ای که به سیخ کشیده می شود کوشی دانگو Kushi dango  نامیده می شود.

مقاله پیشنهادی : آموزش تهیه کرم پاتیسیر

دانگو

مواد لازم دانگو

آرد برنج بسیار نرمیک پیمانه
آب ولرم۳/۴ پیمانه
برای تهیه سس شیرین
آبیک و ۳/۴ پیمانه
شکر معمولی یا شکر سرخنصف پیمانه
سس سویا ( بدون نمک یا شیرین )۲ ق غ
نشاسته سیب زمینی یا هر نشاسته دیگریک و ۱/۲ ق غ

طرز تهیه دانگو

به منظور تهیه دانگو بهتر است از برنج  تازه و نیم دانه تهیه شود که چسبندگی بیشتری داشته باشد .

آرد برنج و آب را با هم مخلوط نمایید و خمیر را گرد کنید .

این گلوله خمیر نباید به دست بچسبد.

حالا از این خمیر قلقلی های کوچک تهیه کرده و به صورت بخار پز به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و سپس اجازه  دهید کاملا خنک شوند.

هر ۳ – ۴ عدد قلقلی را در یک سیخ چوبی بکشید.

به منظور تهیه سس ،  شکر و سویا و آب مواد سس را مخلوط کرده و روی حرارت به جوش آورید.

نشاسته را در آب سرد حل کنید و هنگام هم زدن به سس روی حرارت اضافه کنید و اجازه دهید سس روی حرارت ملایم غلیظ شود.

سیخ های کوفته برنجی را در ظرف مناسب بچینید و رویشان سس بریزید و سرو کنید.

سایر نکات لازم برای تهیه دانگو

دانگو را می توان بدون سیخ و با سس های غیر شیرین مانند ارده سرو نمایید.

میتوانید روی کوفته ها را با گردو و بادام خرد شده تزئین کنید.

می توانید وسط کوفته ها گردو و بادام خرد شده بگذارید.

می توانید خمیر لوبیا قرمز یا پوره سیب زمینی شیرین میان کوفته ها قرار دهید.

گاهی دور کوفته برنجی ، جلبک دریایی یا برگ پهن بامبو به نام ساسا می پیچند و سرو می کنند.

عنوان مقاله
345635464 - آموزش کوفته سه رنگ دانگو
عنوان دستور آشپزی
آموزش کوفته سه رنگ دانگو
نام نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
مجموع زمان

نویسنده مطلب حمیدرضا رازقی
حمید رضا رازقی هستم نویسنده و تولید کننده محتوا در این سایت . منابع مورد استفاده جهت تهیه مقالات این سایت , معتبرترین وب سایت های داخلی و بین المللی می باشد . در صورتی که فکر می کنید مقالات من دارای اشکالی هست , حتما در قسمت نظرات منعکس بفرمایید .

    برند سایت برند سایت برند سایت