تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

ارسال رایگان در مشهد مقدس

(با حداقل 50 هزار تومان خرید)

سپید هاست - میزبانی حرفه ای و ثبت دامنه های داخلی و بین المللی

خیلی از افرادی از مشکلات معده رنج می برند، نمی توانند میوه ها را به صورت خام و تازه مصرف کنند. باید حتما به صورت کمپوت و پخته میل کنند. اما مصرف کمپوت ها و آبمیوه های صنعتی به خاطر وجود مواد نگهدارنده باعث تشدید درد معده می شود. ما در این مطلب تصمیم داریم شما را با تهیه ی رانی پرتقال آشنا کنیم.

34252345 - آموزش تهیه رانی پرتقال خانگی

رانی پرتقال:

مواد لازم برای تهیه ی رانی پرتقال :

 شکر به مقدار لازم
 آب پرتقال ۲ لیوان
 گل پرتقال  ۲ عدد پرتقال
 آب ۱ لیوان

شکر به میزان ترشی پرتقال ها و سلیقه ی شما

طرز تهیه رانی پرتقال :

برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه نیاز است پرتقال ها را پوست بگیرید و گل های آن را جدا کنید خرد کنید (پوسته های نازک داخل آن را هم جدا کنید). سپس داخل قابلمه ای مقداری شکر که به نسبت شیرینی و ترشی پرتقال ها متفاوت است بریزید مقدار کمی آب بریزید و روی شعله قرار بدهید وقتی که شکرها حل شدند زیر شعله را کم کنید. آب پرتقال را به آن اضافه کنید و در پایان گل های پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید حدود ۵ دقیقه همه ی مواد بجوشند. سپس شعله را خاموش کنید.

اجازه بدهید مقداری خنک شود. پس از آن، رانی را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا حدی که گل های پرتقال ریز شوند اما کاملا له و نشوند. آن را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار داده تا خوب خنک شود. و بعد نوش جان کنید.

این رانی را می توانید داخل یخچال چند روز نگهداری کنید اما بهتر است آن را کم تهیه کنید و تازه تازه میل کنید.

نکات تهیه شربت پرتقال

رنگ شربت پرتقال، برای زیباتر شدن شربت پرتقال می توانید از رنگ خوراکی نارنجی استفاده کنید یا مقداری اسانس پرتقال داخل شربت بریزید. در مراحل پایانی تهیه شربت پرتقال ۵ دقیقه قبل از اینکه شربت را از روی حرارت بردارید باید رنگ یا اسانس پرتقال را اضافه کنید و شربت را خوب هم بزنید.

در صورتی که می خواهید گل های پرتقال خوش رنگ و تازه باشد آن را داخل شربت نجوشانید و پس از جوشاندن مواد و خنک شدن گوشت های پرتقال را با شربت آن داخل مخلوط کن خرد کنید.

ماندگاری آب پرتقال

ماندگاری آب پرتقال های فرآوری شده می تواند به حدود یک هفته هم برسد اما آب پرتقال هایی که در خانه درست می کنید بسته به نوع نگهداری از آن می تواند ۳ الی ۴ روز قابل استفاده بوده و دارای کیفیت مطلوب باشد.

عنوان مقاله
34252345 - آموزش تهیه رانی پرتقال خانگی
عنوان دستور آشپزی
آموزش تهیه رانی پرتقال خانگی
نام نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
مجموع زمان

نویسنده مطلب حمیدرضا رازقی
حمید رضا رازقی هستم نویسنده و تولید کننده محتوا در این سایت . منابع مورد استفاده جهت تهیه مقالات این سایت , معتبرترین وب سایت های داخلی و بین المللی می باشد . در صورتی که فکر می کنید مقالات من دارای اشکالی هست , حتما در قسمت نظرات منعکس بفرمایید .

برند سایت برند سایت برند سایت