تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

ارسال رایگان در مشهد مقدس

(با حداقل 50 هزار تومان خرید)

سپید هاست - میزبانی حرفه ای و ثبت دامنه های داخلی و بین المللی

خورش به یکی از انواع خورش های مجلسی ایرانی است که به دلیل وجود به در آن عطر خاص و بسیار مطبوعی دارد. این خورش به خاطر اینکه به تازه فقط در فصل پاییز موجود است یکی از خورش های فصلی به حساب می آید.

54353 - روش‌های مختلف تهیه خورش به

می توانید به را فریز کرده و در سایر فصل های سال از خوردن این خورش لذت ببرید پخت انواع خورشت به متفاوت است می توانید خورشت به را با لپه، بدون لپه یا ساده ، خورش به با آلو و طرزتهیه خورشت به با سیب و … تهیه کنید.

طرز تهیه خورش به با لپه :

مواد مورد نیاز خورش به با لپه :

 گوشت گوسفند  ۷۵۰ گرم
 به  ۲۵۰ گرم
 لپه یک چهارم پیمانه یا ۷۵ گرم
پیاز ۱ عدد
 سیر ۳ حبه
پوره گوجه فرنگی یک چهارم پیمانه (۶۰ گرم)
روغن ۴ قاشق غذاخوری
 زردچوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری
آب یک و نیم فنجان
شکر (اختیاری) ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۱ عدد
قلم گوسفند (اختیاری) ۱ عدد

طرز تهیه خورش به با لپه :

پیاز و سیر را ریز خرد کنید ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت بدهید وقتی که سبک شد و سیر را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی سبک شود.

سپس گوشت گوسفندی را به شکل خورشتی خرد کنید و همراه با قلم اضافه کنید و همه ی اطراف آن را سرخ کنید تا طلایی شوند.

لپه را از قبل کمی آبپز کنید سپس آب آن را خارج کرده و در این مرحله به خورش اضافه کنید و کمی تفت بدهید.

پوره گوجه فرنگی، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس آب جوش را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بجوشد، چوب دارچین را هم اضافه کنید.

درب قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید گوشت با حرارت ملایم بپزد. در همین حین باید به ها را شسته و به صورت مکعبی درشت خرد کنید. لازم نیست پوست به ها را بگیرید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرار قرار بدهید زمانی که روغن داغ شد به ها را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا به ها طلایی شوند. تفت دادن به ها باید تا حدی باشد که فقط کمی منسجم شوند و نیاز به تفت دادن زیاد نیست.

بعد از اینکه به ها آماده شدند صبر کنید تا گوشت به طور کامل پخته شود سپس به ها را به همراه کمی نمک اضافه کنید. حرارت زیر خورش را ملایم کنید تا خورش به طور کامل جا بیفتد و برای ۴۵ دقیقه دیگر خورش را بپزید.

در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش شکر و آبلیمو را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید خورش به غلظت کافی برسد سپس به همراه نان یا برنج سرو کنید.

نکاتی برای تهیه خورش به :

** اضافه کردن پوره یا رب گوجه فرنگی به خورش به اختیاری است. اضافه کردن آن باعث می شود طعم و رنگ خورش بهتر شود.

** پوره یا رب گوجه فرنگی را برای طعم بهتر تفت بدهید.

    ** بعد از پخت خورش چوب دارچین را دور بندازید.

    مطالب مرتبط :

    پخت متفاوت مرغ طبق دستور مارتا استوارت

    آموزش پخت قورمه سبزی

    خورش به :

    مواد لازم برای خورش به :

       گوشت بدون استخوان  ۷۵۰ گرم
       به  ۱ کیلوگرم
       پیاز سرخ شده ۴ قاشق سوپخوری
       روغن  ۱۵۰ گرم
       شکر (در صورت تمایل)  ۲ قاشق سوپخوری
       آبلیمو  نصف فنجان کوچک
       گوجه فرنگی یا رب ۲ قاشق غذاخوری
       زعفران ساییده  ۱ قاشق مرباخوری
      نمک و فلفل به مقدار لازم

      طرز تهیه خورش به :

      برای تهیه خورش به ابتدا گوشت را خورشتی خرد کنید سپس آن را با استیک کوب بکوبید و با پیاز و مقداری روغن سرخ کنید. آب به مقدار کافی درون قابلمه بریزید تا گوشت بپزد. علت کوبیدن گوشت زودتر پختن آن است.

      پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم کنید تخم به ها را جدا کرده و به شکل سیب زمینی قیمه خلالی خرد کنید درون روغن سرخ کنید و زمانی که گوشت ها پختند آن ها را داخل قابلمه گوشت بریزید.

      شکر، آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد. دقت کنید خورش آنقدر نپزد که به ها له شوند و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.

       خورشت به آلو اصفهانی:

      مواد لازم برای تهیه خورشت به آلو :

       گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
       پیاز متوسط  ۱ عدد
       به ۳۰۰ گرم
       آلو خورشتی  ۱۰ الی ۱۲ عدد
       شکر ۱ قاشق غذاخوری
       آبلیمو  ۱ قاشق غذاخوری
       رب گوجه فرنگی ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
       زعفران دم کرده  نصف پیمانه
      روغن به مقدار لازم
      نمک و فلفل به مقدار لازم
      پودر سیر و دارچین به مقدار لازم

      آموزش درست کردن خورشت به آلو :

      گوشت را خورشتی خرد کنید که نه زیاد درشت باشند و نه زیاد ریز. گوشت ها را کمی تفت بدهید تا حدی که آب آن کشیده شود و کمی تفت داده شوند. به ها را پوست بگیرید و به اندازه حبه قندی درشت خرد کنید و برای اینکه سیاه نشود مقداری آبلیمو به آن ها بزنید.

      پیاز را خلالی خرد کنید و در کمی روغن تفت بدهید تا طلایی شوند. بعد گوشت را به آن اضافه کنید و کمی پودر سیر و فلفل سیاه هم روی آن بپاشید مواد را با هم تفت بدهید بعد از اینکه رنگ گوشت برگشت کمی زردچوبه به آن اضافه کنید تا طعم گوشت لذیذتر شود. حدود ۱ لیتر آب به گوشت ها اضافه کنید تا گوشت به همراه پیاز و ادویه جات بپزد. بعد از پخت گوشت رب گوجه فرنگی را کمی تفت بدهید و داخل آب گوشت بریزید و به همراه آن دارچین، آلو بخارا و به خرد شده را اضافه کنید.

      اگر آلوها سفت باشند باید یکی دو ساعت از قبل آن را در آب سرد خیس کنید. اگر دوست داشتید خورشت به شما مزه ملسی داشته باشد می توانید به آن ۱ قاشق شکر اضافه کنید. در آخر پخت به آن زعفران دم کرده اضافه کنید تا عطر و طعم غذا صد چندان شود. بعد از نیم ساعت خورشت جا افتاده شده را از روی حرارت بردارید تا به له نشود. خورشت به اصفهانی آماده شده را با برنج سرو کنید و نوش جان کنید.

       

       

      عنوان مقاله
      54353 - روش‌های مختلف تهیه خورش به
      عنوان دستور آشپزی
      روش‌های مختلف تهیه خورش به
      نام نویسنده
      تاریخ انتشار
      زمان آماده سازی
      زمان پخت
      مجموع زمان
      میانگین امتیاز
      ۵1star - روش‌های مختلف تهیه خورش به1star - روش‌های مختلف تهیه خورش به1star - روش‌های مختلف تهیه خورش به1star - روش‌های مختلف تهیه خورش به1star - روش‌های مختلف تهیه خورش به Based on ۱ Review(s)

      نویسنده مطلب حمیدرضا رازقی
      حمید رضا رازقی هستم نویسنده و تولید کننده محتوا در این سایت . منابع مورد استفاده جهت تهیه مقالات این سایت , معتبرترین وب سایت های داخلی و بین المللی می باشد . در صورتی که فکر می کنید مقالات من دارای اشکالی هست , حتما در قسمت نظرات منعکس بفرمایید .

      برند سایت برند سایت برند سایت