آشنایی با تهیه ادویه ماهی
ادویه مرغ و ماهی :
برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر است.
پودر تخم گشنیز:
این ادویه مزه خیلی خوبی به ماهی های شما می دهد. از این سبزی در غذاهای جنوبی بسیار استفاده می شود.
پودر سیر و پودر پیاز:
اگر دسترسی نداشتن به این ادویه ها می توانید از سیر و پیاز تازه استفاده کنید.
فلفل سیاه:
فلفل سیاه علاوه بر خوشمزگی غذاها باعث از بین رفتن بوی بد آن ها می شود.
پودر زنجبیل:
پودر زنجبیل علاوه بر طبع گرم که دارد باعث از بین رفتن بوی ماهی می شود.
مواد لازم برای ادویه ماهی :
پودر سیر | ۲ قاشق سوپخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق سوپخوری |
فلفل قرمز | ۶ عدد |
تخم گشنیز | ۲ قاشق سوپخوری |
زردچوبه | ۲ قاشق سوپخوری |
زیره سبز | ۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه ادویه ماهی :
همه ی مواد را به صورت پودر با هم مخلوط کرده و در ظرفی در دار در مکانی خنک و خشک و تاریک نگهداری کنید.
روشی دیگر برای تهیه ی ادویه ماهی :
مواد مورد نیاز ادویه ماهی :
آویشن خشک پودر شده | ۵ قاشق چایخوری |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۲ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۲ قاشق چایخوری |
پودر زیره | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
پرک فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
پودر گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه یک نوع دیگر ادویه ماهی :
همه ادویه ها را در کاسه بزرگی بریزید و با چنگال به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.
* ادویه ماهی باید در جای خشک، خنک و تاریک نگهداری شود و در ظرف دربسته باشد.
* این ادویه ها را می توانید به ماهی، میگو و انواع غذاهای دریایی اضافه نمایید.
* از ادویه تندوری که قبلا طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم می توانید برای تهیه ماهی هم استفاده کنید.




