تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

ارسال رایگان در مشهد مقدس

(با حداقل 50 هزار تومان خرید)

سپید هاست - میزبانی حرفه ای و ثبت دامنه های داخلی و بین المللی

نحوه تهیه آبلیمو در منزل

اولین مرحله انتخاب لیموهای مناسب و سنگین است، هر چه لیمو وزن بیشتری داشته باشد آبدارتر است، همچنین لیموهای کوچک‌تر ترش‌تر هستند. لیموهای خریداری شده را به مدت ۱۲ ساعت درون ظرفی پر از آب ولرم خیس کنید.
با این ترفند آبلیموها بیشتر گرفته می‌شود و لیموهای خشک نیز نرمتر می‌گردند.

اگر لیمویی به شکل کپک زده و گندیده در میان لیموها بود آن را برداشته و دور بریزید.

اگر مقدار لیموهای شما محدود است سعی کنید که در منزل آب آنها را توسط آب میوه گیری دستی تهیه کنید به این دلیل که دستگاه‌های آب میوه گیری، هسته لیمو را نیز له کرده و موجب تلخ شدن آبلیمو می‌شود.

آبلیمو گیری دستی - چگونه مانع تلخ شدن آبلیمو شویم؟

دستگاه آب گیری را قبل از شروع کار به طور کامل بشویید و خشک کنید تا امکان وجود هرگونه میکروب و آلودگی از بین برود.

آشپزی و نکات مهم کرونایی

اگر می‌خواهید که آبلیمو را برای مدت طولانی نگهداری کنید باید پس از آب گیری، آبلیمو را از صافی عبور دهید زیرا پوره‌های موجود در آبلیمو باعث زودتر خراب شدن آن می‌شوند.
از این تفاله‌ها نیز می‌توان بار دیگر استفاده کرد، بدین صورت که آنها را در بسته‌های کوچک قرار داده و در فریزر بگذارید.
در تهیه غذا و یا شربت لیمو می‌توانید از این تفاله‌ها استفاده کنید، این تفاله‌ها موجب خوشمزه‌تر شدن شربت و غذا می‌شوند.

آبلیموی گرفته شده را در بطری نگه داری کنید.
آبلیمو را در بطری بریزید و درب آن را محکم ببندید به طوری که هوایی رد و بدل نشود.
در صورتی که هوا وارد بطری شود آبلیمو خراب و سیاه رنگ خواهد شد.
برخی افراد برای پیشگیری از خراب شدن آبلیمو، آن را می‌جوشانند که کاملا اشتباه است زیرا موجب از بین رفتن خواص و ویتامین C لیمو می‌شود.

بهترین منابع ویتامین C را بشناس!

خرید آبلیمو درجه یک

شما عزیزان می‌توانید به راحتی و با خیال آسوده از فروشگاه اینترنتی آرشیدا استور به هر مقدار که نیاز دارید آبلیمو طبیعی خریداری کنید.
توجه داشته باشید که این آبلیمو از با کیفیت‌ترین لیمو‌ها در کارگاهای فروشگاه تهیه می‌شود و هیچگونه مواد افزودنی ندارد.

از بین بردن تلخی آبلیمو با هویج، نمک و سیاه دانه

دستگاه‌هایی که آبلیمو را می‌گیرند موجب له شدن هسته لیمو می‌شوند.
اگر آبلیموی شما بسیار تلخ است برای رفع آن یک هویج سایز متوسط را پوست گرفته و در داخل بطری آبلیمو قرار دهید و بعد از یک شبانه روز آن را از شیشه خارج کنید، هویج تلخی آبلیمو را به خود جذب می‌کند.

گاه فشاری که برای تهیه آبلیمو به پوست لیمو وارد می‌شود می‌تواند باعث ترکیب روغن‌های اسانسی موجود در آن با آبلیمو شود و چون ترکیب برخی از این روغن‌ها تلخ است منجر به تلخ شدن آبلیمو می‌شود.
البته توجه داشته باشید که این ترکیبات تلخ آسیبی به بدن وارد نمی‌کند.

داخل آبلیمو نباید هسته یا تفاله‌ای باقی بماند.
پس از اتمام آب گیری، آبلیمو را از یک صافی تمیز و خشک عبور دهید تا تفاله آن گرفته شود.

سیاهدانه - چگونه مانع تلخ شدن آبلیمو شویم؟

به هنگام پر کردن بطری‌ها به اندازه یک قاشق از سر بطری را خالی نگه دارید و روی آبلیمو به ازای هر لیتر یک قاشق مرباخوری نمک بریزید تا علاوه بر رفع تلخی آبلیمو موجب ماندگاری بیشتر آن شود.
سپس درب شیشه را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود.
برای استفاده طولانی مدت از آبلیمو، پس از اینکه آبلیموها را در بطری ریختید، چند عدد سیاهدانه در بطری بریزد تا ماندگاری آن را بیشتر کرده و از خراب شدن آبلیمو جلوگیری کند.

توجه!

برای نگهداری آبلیمو هرگز از بطری یا ضرف‌های پلاستیکی استفاده نکنید زیرا ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آبلیمو می‌شود.


نویسنده مطلب آرمین اسماعیلی
آرمین اسماعیلی هستم نویسنده و تولید کننده محتوا در این سایت. منابع مورد استفاده جهت تهیه مقالات این سایت از معتبرترین وب‌سایت‌های داخلی و بین‌المللی می‌باشد. در صورتی که فکر می‌‌‌‌‌‌‌کنید مقالات من دارای اشکالی است، حتما در قسمت نظرات منعکس بفرمایید.

برند سایت برند سایت برند سایت برند سایت