تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

ارسال رایگان در مشهد مقدس

(با حداقل 50 هزار تومان خرید)

سپید هاست - میزبانی حرفه ای و ثبت دامنه های داخلی و بین المللی

۱۹ شهریور ۱۳۹۹
۲ views
نظر %

طرز تهیه پیتزا مخلوط :

567567 - صفر تا صد پیتزا مخلوط

مواد لازم برای پیتزا مخلوط :

قارچ ۲۰۰ گرم
 کالباس ۲۰۰ گرم
 پیاز متوسط  ۱ عدد
 زیتون  به مقدار لازم
 فلفل دلمه ای ۱ عدد
 آویشن به مقدار لازم
پنیر پیتزا  به مقدار لازم
 ذرت  ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی (سس قرمز) ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ی پیتزا مخلوط :

به منظور پخت پیتزا مخلوط ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با روغن داخل تابه ای تفت بدهید اجازه بدهید مقداری سرخ شوند و بعد گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و تفت بدهید نمک و فلفل سیاه و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید برای اینکه گوشت شما کاملا پخته شود، مقدار کمی آب به آن اضافه کنید و اجازه بدهید بپزند و آب آن کاملا کشیده شود.

سپس به سراغ مواد دیگر بروید. فلفل دلمه ای ها را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید. زیتون ها (در صورت تمایل) حلقه ای خرد کنید. کالباس را به صورت مربعی خرد کنید.

فر را روشن کرده و در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید.

اکنون خمیرتان را روی ظرف مورد نظر پهن کنید و روی آن سس قرمز بریزید. و یا از سس گوجه فرنگی پایین و یا از سس قرمز و یا مقداری رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت بدهید و روی خمیر یا نان پیتزاتان بریزید و آن را روی خمیر پخش کنید.

سپس مقداری پنیر پیتزا را روی آن بریزید و بعد گوشت چرخ کرده را بریزید و پخش کنید، سپس قارچ ها را روی آن بچینید و بعد کالباس های خرد شده را اضافه کنید. بعد فلفل دلمه و ذرت و زیتون ها را روی سطح پیتزا بریزید. در پایان پنیر پیتزای فراوانی را روی آن بریزید و داخل فر قرار بدهید برای اینکه خمیر یا نان پیتزای شما خشک نشود در طبقه ی اول فر یک کاسه آب قرار بدهید. تا در حین پخت پیتزا داخل فر باشد.

روش تهیه خمیر پیتزا :

456546 - صفر تا صد پیتزا مخلوط

مواد لازم برای خمیر پیتزا :

آرد تقریبا ۳۵۰ گرم
آب ۱ پیمانه
مخمر فوری ۱ قاشق غذاخوری
روغن ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر پیتزا :

آرد را به همراه مخمر فوری و نمک با هم خوب مخلوط کنید سپس روغن و آب را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید، میزان آب و آرد بستگی به آردتان دارد که آرد چه میزان آب جذب می کند. باید خمیرتان به گونه ای باشد که بسیار لطیف باشد و به دست شما نچسبد.

وقتی که مواد خوب مخلوط شدند و خمیر مورد نظرتان بدست آمد خمیر و از ظرف خارج کنید و روی یک سطح صاف را آرد پاشی کنید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را ورز بدهید (به این صورت که خمیر را با کف دست باز کنید و خمیر که باز شد آن را ببندید، به مدت ۱۰ دقیقه این کار را ادامه بدهید) بعد از ورز دادن خمیرتان را کامل ببندید  یعنی این که هیچ جای آن درز و باز شدگی نداشته باشد. آن را به صورت چانه ای بزرگ درست کنید.

خمیرتان را داخل یک ظرف بزرگ بگذارید ( زیرا حجم آن ۲ برابر می شود ) در آن را ببیندید و آن را در محیطی گرم به مدت ۱ ساعت یا بیشتر قرار بدهید تا حجم خمیرتان دو برابر شود.

روش تهیه سس پیتزا :

435435 - صفر تا صد پیتزا مخلوط

نصف فلفل دلمه ای، ۱ حبه سیر و حدود ۵-۴ عدد گوجه فرنگی پوست گرفته شده و ۱ قاشق غذاخوری سرکه را داخل  غذاساز بریزید تا خوب مخلوط شوند بعد مواد را با ۴ قاشق غذاخوری روغن و نمک و فلفل مخلوط کنید و روی شعله قرار بدهید تا به غلظتی که می خواهیم برسد (غلظت باید کمی رقیق تر از رب باشد).

اجازه بدهید سس سرد شود.

مواد لازم برای پیتزا مخلوط با سوسیس و کالباس :

ژامبون ریز شده ۵۰۰ گرم
سوسیس خرد شده (حلقه ای) ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۲ عدد
قارچ  ۲۰۰ گرم
آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا مخلوط :

بعد از گذشت زمان مورد نیاز برای خمیر، کف سینی فر را چرب کنید و خمیر را نازک روی سینی فر پهن کنید. زیرا بعد از پخت خمیر پف می کند. بعد از اینکه پهن کردید روی آن مقداری چنگال بزنید و بعد از سس آماده شده روی خمیر بریزید و روی آن پهن کنید.

پنیر پیتزا بریزید و بعد از آن ژامبون های خرد شده بریزید به صورتی که یک لایه روی خمیر را بپوشانید و بعد از آن قارچ های ورقه را بچینید و سوسیس های حلقه ای را بچینید و بعد مقداری فلفل دلمه ای بریزید. میزان فلفل دلمه ای نباید زیاد باشد.

و در پایان مقدار زیادی پنیر پیتزا روی آن بریزید و داخل فر از قبل گرم شده قرار بدهید و دمای فر را روی ۱۷۰ قرار بدهید. زمانی که خمیر پیتزا پخت زیر آن را خاموش کنید و شعله ی بالایی را روشن کنید تا روی آن به میزان دلخواه سرخ شود. و در پایان روی آن آویشن و سس بریزید و میل کنید.

نکاتی برای تهیه پیتزا مخلوط :

برای تهیه ی پیتزا مخلوط و یا هر پیتزای دیگری می توانید قارچ را با حرارت بالا تفت بدهید که آب نیاندازد و خیلی کم آبلیمو به آن اضافه کنید که رنگ قارچ ها سفید باشد.

 می توانید فلفل دلمه ای ها را هم تفت بدهید.

به پیتزای مخلوط هم می توانید ذرت و زیتون هم اضافه کنید. و یا از دستور بالایی آن را حذف کنید این کاملا سلیقه ای است.

 

 

عنوان مقاله
567567 - صفر تا صد پیتزا مخلوط
عنوان دستور آشپزی
صفر تا صد پیتزا مخلوط
نام نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
مجموع زمان
میانگین امتیاز
۵1star - صفر تا صد پیتزا مخلوط1star - صفر تا صد پیتزا مخلوط1star - صفر تا صد پیتزا مخلوط1star - صفر تا صد پیتزا مخلوط1star - صفر تا صد پیتزا مخلوط Based on ۲ Review(s)

نویسنده مطلب حمیدرضا رازقی
حمید رضا رازقی هستم نویسنده و تولید کننده محتوا در این سایت . منابع مورد استفاده جهت تهیه مقالات این سایت , معتبرترین وب سایت های داخلی و بین المللی می باشد . در صورتی که فکر می کنید مقالات من دارای اشکالی هست , حتما در قسمت نظرات منعکس بفرمایید .

برند سایت برند سایت برند سایت برند سایت