تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

ارسال رایگان در مشهد مقدس

(با حداقل 50 هزار تومان خرید)

سپید هاست - میزبانی حرفه ای و ثبت دامنه های داخلی و بین المللی

۲۹ مرداد ۱۳۹۹
۷ views
نظر %

یوفکا چیست؟

یوفکا خمیری است بسیار نازک که زادگاه آن کشور ترکیه می باشد و برای تهیه لذیذترین غذاهای این کشور استفاده می شود، راحتی در پخت و لذیذ بودن این محصول باعث شده است که یکی از پرطرفدارترین غذاها در خیلی از کشورهای اروپایی و آسیایی شود که در بعضی از این کشورها این خمیر با نام فیلو شهرت پیدا کرده است.

23422 - آموزش تهیه خمیر یوفکا

با این خمیر می توان ده ها نوع غذا، دسر، شیرینی و میان وعده غذایی متنوع مانند انواع: سمبوسه، تارت، پای، بورک، باقلوا و … را در فر، مایکروفر و یا بر روی اجاق گاز توسط یک تابه تهیه کنید.

 

تهیه خمیر یوفکا

مواد لازم برای خمیر یوفکا :

زرده تخم مرغ ۲عدد
ماست ۲ قاشق غذاخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد ذرت به میزان لازم
روغن ۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه خمیر فیلو یا خمیر یوفکا :

برای تهیه خمیر یوفکا ابتدا آرد را با نمک مخلوط کنید و ۳ تا ۴ بار الک ریز کنید تا هوا بخورد و سبک شود. پس آن را در کاسه ای بریزید و زرده تخم مرغ، وانیل، نمک، ماست، روغن مایع را به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری سفت و منسجم به دست آید.

خمیر آماده را درون کیسه ی فریزر به مدت نیم ساعت در دمای آشپزخانه قرار بدهید. مقدار خیلی کمی آرد روی خمیر بپاشید چند ثانیه ورز بدهید. روی سطح کار مقداری آرد بپاشید، خمیر فیلو را روی سطح کار قرار بدهید و با وردنه باریک خمیر را خیلی نازک پهن و باز کنید.

برای تهیه غذا با خمیر یوفکا، می توان بعد از بستن خمیر، روی آن را مقداری زرده تخم مرغ و زعفران و یا حتی کنجد بپاشید.

565868 - آموزش تهیه خمیر یوفکا

نکاتی برای تهیه خمیر فیلو یا خمیر یوفکا :

اگر از خمیر فیلو برای تهیه غذا استفاده می‌کنید، می‌توانید به مایه تخم مرغ مقداری پودر فلفل قرمز یا پاپریکا استفاده کنید.

 تمام مواد خمیر را قبل از تهیه از یخچال خارج کنید تا دمای آن به دمای محیط برسد.

 چیزی که مهم است تردی و نازکی این خمیر است که در هنگام پخت در فر یا سرخ کردن ترد می شود. این خمیر در اصل ترکیه ای است و روی ساج نیم پز می شود و نوع اصلی آن به قدری نازک باز می شود که از این طرف خمیر آن طرفش پیداست.

خمیر یوفکا یا فیلو آماده شده را برای زمان طولانی در فریزر می شود نگه داشت.

 قبل از استفاده آن را از فریزر درآورده در یخچال قرار بدهید تا یخ آن باز شود.

 می توانید به جای ماست ۳ قاشق شیر استفاده کنید ولی خمیری که از ماست تهیه می شود تردتر می شود.

 اگر خمیر را برای غذا می خواهید استفاده کنید به زرده تخم مرغ، فلفل قرمز (برای طعم) و پاپریکا (برای خوش رنگ کردن آن) اضافه کنید.

 اگر به زرده ی تخم مرغ ها مقدار خیلی کمی رنگ زرد خوراکی اضافه کنید، پس از پخت خیلی خوش رنگ می شود.

 از آرد ذرت که به آن نشاسته ذرت هم می گویند، برای نازک کردن تمام خمیرهایی که می خواهیم بسیار نازک شوند استفاده می کنیم.

 

 

عنوان مقاله
23422 - آموزش تهیه خمیر یوفکا
عنوان دستور آشپزی
آموزش تهیه خمیر یوفکا
نام نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
مجموع زمان
میانگین امتیاز
۵1star - آموزش تهیه خمیر یوفکا1star - آموزش تهیه خمیر یوفکا1star - آموزش تهیه خمیر یوفکا1star - آموزش تهیه خمیر یوفکا1star - آموزش تهیه خمیر یوفکا Based on ۱ Review(s)

نویسنده مطلب حمیدرضا رازقی
حمید رضا رازقی هستم نویسنده و تولید کننده محتوا در این سایت . منابع مورد استفاده جهت تهیه مقالات این سایت , معتبرترین وب سایت های داخلی و بین المللی می باشد . در صورتی که فکر می کنید مقالات من دارای اشکالی هست , حتما در قسمت نظرات منعکس بفرمایید .

برند سایت برند سایت برند سایت