تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

ضمانت بازگشت

بازگشت 7 روزه محصول

انجیر میوه ای است که هر دو حالت خشک و تازه آن مفید و مغذی است.

اگر چه انجیر تازه در همه ی فصل های سال در دسترس نمی باشد، اما می توان از فواید انجیر خشک در تمام طول سال بهره مند شد.

با خشک کردن صحیح انجیر می توانید مواد مغذی و شیرینی اش را تا مدت ها حفظ کند.

4343424 - چگونه انجیر خشک درست کنیم ؟

چه انجیری برای خشک کردن مناسب است؟

بهترین نوع انجیر برای تهیه انجیر خشک مرغوب، انجیر استهبانات است. این انجیر، زرد و خوشرنگ و بسیار شیرین است که پس از خشک شدن شبیه انجیر خشک های بازاری می شود.

موقع خرید انجیر تازه دقت کنید مزه میوه ترش نباشد. تازگی پوست میوه تازه و انجیر تا حدودی نرم باشد. در غیر این‌ صورت میوه نارس بوده و بخشی از شیره تند و تیز انجیر با محصول همراه است. البته نرم بودن بیش از حد نیز ممکن است با افت کیفیت محصول همراه باشد.

خشک کردن انجیر در آفتاب

در صورت فراهم بودن شرایط و وجود فضای آزاد در منزل، میوه انجیر را می توان با نور خورشید و در جریان هوا خشک کرد. استفاده همزمان از هر دو روش هم معمول بوده و معقول تر می باشد.

انجیرهای کاملا رسیده را با آب بشویید. تا هر گونه آلودگی و خاکی که روی آن نشسته است شسته شود. بهترین نشانه انجیر رسیده وقتی است که از روی درخت به زمین می افتد. انجیر را از وسط ساقه ببرید تا کمی از ساقه به انجیر متصل باشد.