تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

ارسال رایگان در مشهد مقدس

(با حداقل 50 هزار تومان خرید)

سپید هاست - میزبانی حرفه ای و ثبت دامنه های داخلی و بین المللی

۲۵ تیر ۱۳۹۹
۲۰۹ views
نظر %

345345 1 - آموزش تهیه سس سفید

مواد لازم برای سس سفید :

 کره  ۶۰ گرم
 آرد ۴ قاشق غذاخوری یا ۳۶ گرم
 شیر  ۵۰۰ میلی لیتر
خامه ۳ قاشق غذاخوری، ۴۵ گرم
استاک مرغ  ۱/۴ قرص در ۱ قاشق غذاخوری آبجوش حل کنید
 برگ بو ۱ برگ

آرد : ۴ قاشق غذاخوری یا ۳۶ گرم هر قاشق آرد ۹ گرم وزن دارد.

طرز تهیه سس سفید :

قبل از هر کاری تابه را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود. وقتی که کره در حال ذوب شدن است آرد را به آن افزوده و هم بزنید. وقتی مخلوط آرد و کره کف کردند آن را از روی حرارت بردارید.

شیر و ۱ قاشق غذاخوری از استاک مرغ را به همراه برگ بو به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شوند. مجددا تابه را روی حرارت قرار دهید تا مواد غلیظ شوند و حالت سس به خود بگیرند و کشدار شوند.

پس از غلیظ شدن سس آن را از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل به آن خامه به همراه کمی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید.

سس سفید شما آماده است و باید هنگام سرو کردن در کنار غذا برگ مو را از آن خارج کنید.

می توانید استاک مرغ را خودتان در خانه تهیه کنید، یا می توانید با عصاره ی مرغ تهیه کنید.

 

طرز تهیه استاک مرغ:

456445 - آموزش تهیه سس سفید

مواد لازم برای استاک مرغ :

 استخوان مرغ ۱ کیلو
پیاز  ۱۰۰ گرم
 هویج  ۵۰ گرم
 تره فرنگی ۲۵ گرم
 کرفس  ۲۵ گرم
آب ۲ لیتر

طرز تهیه استاک مرغ :

برای درست کردن استاک می توانید از گردن و یا استخوان پشت و کتف استفاده کنید.

استخوان ها را خرد کنید و به همراه هویج، پیاز، کرفس، تره فرنگی خرد شده و ۲ لیتر آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۲ ساعت با در باز  استاک مرغ آماده شود.

کف هایی را که هنگام حرارت روی قابلمه جمع می شود با قاشق بردارید تا استاک شما شفاف تر شود.

سپس استاک آماده شده را صاف کرده و بعد از اینکه سرد شد آن را در یخچال قرار دهید و یا در ظرف های کوچک بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید.

فقط قبل از فریز کردن استاک ها آنها را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا چربی روی آن ببندد و بتوانید چربی ها را بردارید و دور بریزید.

 سس بشامل:

232332 - آموزش تهیه سس سفید

مواد لازم برای سس سفید بشامل:

 کره (یا مارگارین) ۲ قاشق غذاخوری
 آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
 نمک  یک چهارم قاشق مرباخوری
 فلفل سیاه یک هشتم قاشق مرباخوری
 شیر یک و نیم فنجان

طرز تهیه سس بشامل :

برای تهیه سس سفید، ابتدا آرد را داخل تابه ای بریزید و کمی تفت بدهید تا حدی که بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن تغییر نکند. سپس کره را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید، شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید اجازه بدهید تا بجوشد و غلیظ  شود. (با این میزان مواد لازم یک و نیم فنجان سس سفید خواهید داشت)

این سس پایه و سس بشامل را می توانید در تهیه غذاهای نشاسته ای مانند پاستا و لازانیا و همچنین با انواع سبزیجات سرو کنید.

عنوان مقاله
345345 1 - آموزش تهیه سس سفید
عنوان دستور آشپزی
آموزش تهیه سس سفید
نام نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
مجموع زمان
میانگین امتیاز
۵1star - آموزش تهیه سس سفید1star - آموزش تهیه سس سفید1star - آموزش تهیه سس سفید1star - آموزش تهیه سس سفید1star - آموزش تهیه سس سفید Based on ۱ Review(s)

نویسنده مطلب حمیدرضا رازقی
حمید رضا رازقی هستم نویسنده و تولید کننده محتوا در این سایت . منابع مورد استفاده جهت تهیه مقالات این سایت , معتبرترین وب سایت های داخلی و بین المللی می باشد . در صورتی که فکر می کنید مقالات من دارای اشکالی هست , حتما در قسمت نظرات منعکس بفرمایید .

برند سایت برند سایت برند سایت برند سایت