آیا ادویه مخصوص ماکارونی را میشناسید؟
مواد لازم:
- زنجبیل نصف قاشق غذاخوری
- دارچین نصف قاشق غذاخوری
- هل ۲ قاشق چایخوری
- میخک ۴/۱ قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز ۵۰ گرم
- فلفل قرمز و سیاه به میزان
- هل سبز مقداری
- زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
- جوز هندی ۱ عدد
- گلپر ۱ قاشق غذاخوری
- ادویه کاری
دستور پخت:
همه مواد را آسیاب کنید و خوب میکس کنید. در هر وعده پخت ماکارونی میتوانید یک قاشق از آن استفاده کنید.
بهترین زمان ریختن ادویه در غذا زمان است که گوشت در حال سرخ شدن میباشد.
این زمان زمان طلایی اضافه کردن ادویه به هر نوع غذای گوشتی است چرا که بوی بد گوشت را گرفته و طعم لذیذ را به آن اضافه میکند.
سالادی شگفت انگیز که لاغرتان میکند