تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

ارسال رایگان در مشهد مقدس

(با حداقل 50 هزار تومان خرید)

سپید هاست - میزبانی حرفه ای و ثبت دامنه های داخلی و بین المللی

۲۶ خرداد ۱۳۹۹
۱۷ views
یک نظر

پودر پیاز یکی از چاشنی های پرطرفدار غذاها می باشد بهتر است پودر پیاز را داخل خانه تهیه کنید تا از سلامت آن مطمئن باشید.

4352345 - آموزش تهیه پودر پیاز

بهترین پیاز برای تهیه ی پودر پیاز، پیاز سفید است اگر نبود گزینه ی بعدی پیاز زرد است. از پودر پیاز برای تهیه ی انواع غذاها می توانید استفاده کنید. همانطور که می دانید پیاز طعم به غذا می دهد اما داخل غذا پیدا نیست.

از پودر پیاز می توانید برای تهیه ی انواع سوپ و پلوهای مخلوط استفاده کنید.

پیاز هم مانند خشک کردن انواع میوه و سبزیجات روش های متفاوتی برای خشک کردن دارد. می دانید که پیاز خیلی سریع میکروب های محیط را به خود جذب می کند. پس از روش خشک کردن در محیط باز و یا آفتاب دوری کنید.

در ادامه چند روش برای خشک کردن سریع پیاز را به شما آموزش داده ایم.

خشک کردن پیاز داخل فر :

ابتدا پیازها را پوست بگیرید و بشویید سپس آن را به صورت حلقه ای برش بزنید حلقه ها را ضخیم خرد نکنید زیرا خیلی دیر و سخت خشک می شوند. خیلی نازک هم خرد کنید به سینی فر می چسبند و به سختی جدا می شوند.

پیازها را داخل دستمالی بریزید و اجازه بدهید آب پیازها از بین بروند. سپس آن ها را داخل سینی فر بریزید و درجه حرارت فر را روی کمترین دما قرار بدهید و سینی فر را داخل فر بگذارید هر نیم ساعت پیازها را زیر و رو کنید تا همه ی اطراف آن به یک صورت خشک شوند. بعد از اینکه پیازها کاملا خشک شدند سینی فر را بیرون بیاورید و اجازه بدهید تا پیازها خنک شوند. و بعد با آسیاب یا غذاساز یا هاونگ آن ها را پودر کنید.

23412 - آموزش تهیه پودر پیاز

خشک کردن پیاز داخل مایکروفر :

پیاز را پوست بگیرید و بشویید و به صورت حلقه های نازک خرد کنید ، اگر آب داشتند برای افزایش سرعت عمل خود آن ها را داخل دستمالی بپیچید تا آب آن ها خارج شوند سپس پیازها را داخل ظرف مناسب مایکروفر قرار بدهید و بعد آن را داخل مایکروفر به مدت ۵-۶ دقیقه بگذارید تا آب پیازها کاملا از بین برود و کمی خشک شوند با این سرعت و روش پیازها کاملا خشک نمی شوند فقط آب آن ها کشیده می شود.

سپس آن را داخل تابه ای قرار بدهید با حرارت خیلی کم روی گاز قرار بدهید و دائم آن را هم بزنید تا پیازها کاملا خشک و شکننده شوند.

در این روش می توانید بعد از کشیدن آب پیازها آن ها را روی شوفاژ کاملا خشک کنید و داخل تابه آن ها را خشک نکنید.

و سپس به هر روشی که دوست داشتید آن ها را پودر کنید.

راه و روش های تهیه ی پودر پیاز, روش های خشک کردن پیاز

روش تهیه ی پودر پیاز در فر

خشک کردن پیاز روی بخاری یا شوفاژ :

46346 - آموزش تهیه پودر پیاز

اول از همه مثل روش های بالا پیازها را پوست بگیرید و بشویید و سپس حلقه ای خرد کنید، روی صفحه ی بخاری یا شوفاژ کاغذ فویلی بکشید تا هم پیازها داخل آن ها نریزند و هم به صفحه ی رویی آن ها نچسبند سپس پیازها را روی آن چیده و بخاری را روی شعله ی متوسط قرار بدهید شعله زیاد نباشد که پیازها تغییر رنگ بدهند و یا بسوزند. آن ها را چند مرتبه زیر و رو کنید که به یک اندازه خشک شوند.

و بعد از اینکه پیازها کاملا ترد و خشک شدند آن ها را به روش دلخواه پودر کنید.

8078 - آموزش تهیه پودر پیاز

نحوه ی نگهداری از پودر پیاز :

بعد از اینکه پیازها را پودر کردید آن را داخل ظرفی در دار قرار بریزید و در جای تاریک و خنک نگهداری کنید.

نکاتی برای تهیه ی پودر پیاز :

• سریع ترین روش برای تهیه ی پودر سیر استفاده از مایکروفر و بعد فر است که پیشنهاد می کنم سریع ترین روش را انتخاب کنید زیرا پیاز سریع میکروب را به خودش جذب می کند.

• توجه داشته باشید که هر چه قدر دمای فر پایین تر و مدت خشک شدن بیشتر باشد پودر پیاز شما روشن تر و زیبا تر می شود.

• از ۱ عدد پیاز بزرگ ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر بدست می آید.

عنوان مقاله
4352345 - آموزش تهیه پودر پیاز
عنوان دستور آشپزی
آموزش تهیه پودر پیاز
نام نویسنده
تاریخ انتشار
مجموع زمان
میانگین امتیاز
۵1star - آموزش تهیه پودر پیاز1star - آموزش تهیه پودر پیاز1star - آموزش تهیه پودر پیاز1star - آموزش تهیه پودر پیاز1star - آموزش تهیه پودر پیاز Based on ۳ Review(s)

نویسنده مطلب حمیدرضا رازقی
حمید رضا رازقی هستم نویسنده و تولید کننده محتوا در این سایت . منابع مورد استفاده جهت تهیه مقالات این سایت , معتبرترین وب سایت های داخلی و بین المللی می باشد . در صورتی که فکر می کنید مقالات من دارای اشکالی هست , حتما در قسمت نظرات منعکس بفرمایید .

برند سایت برند سایت برند سایت