مریم عمادی مشاور رژیم درمانی تغذیه ضمن بیان اینکه گوجه سبز دارای ویتامین ث است، گفت: فصل این میوه کوتاه است و مصرف به اندازه آن مشکل خاصی برای اشخاص ایجاد نمیکند.
وی افزود: گوجه سبز باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن و بهبود سیستم گوارش میشود، البته این میوه طبع سردی دارد و مصرف زیاد آن باعث نفخ میشود، از این رو بهتر است این نوبرانهی فصل بهار با نمک، نعناع و دلال استفاده شود.
عمادی ضمن تاکید به شستشوی صحیح این میوه به ویژه در ایام کرونا بیان کرد: اگر این میوه خوب شسته نشود، علاوه بر اینکه احتمال ابتلا به ویروس کرونا را افزایش میدهد، موجب بروز مشکلات گوارشی نیز میشود.
بیماران کلیوی گوجه سبز نخورند!
معصومه مرادی پزشک متخصص تعذیه درباره این موضوع که چه افرادی نباید گوجه سبز بخورند، گفت: به غیر از بیماران کلیوی سایر افراد در مصرف گوجه سبز محدودیت چندانی ندارند.
این متخصص تغذیه در این خصوص ادامه داد: از آنجایی که گوجه سبز دارای اسید مالیک و اسید سیتریک است، کسانی که زخم معده دارند، بهتر است کمتر از این میوه میل کنند.
وی افزود: برخلاف تصور عموم که گوجه سبز را به دلیل ترش مزه بودنش سرشار از ویتامین ث میدانند، باید گفت که اگر چه این میوه ویتامین ث دارد، اما برخی از سبزیجات و میوهها نظیر فلفل سبز منبع بیشتری از این ویتامین هستند.
این متخصص تغذیه ضمن بیان این موضوع که گوجه سبز میوهای کم کالری نیست و کسانی که اضافه وزن دارند باید مراقب میزان مصرف خود باشند، ادامه داد: هشت عدد گوجه سبز بزرگ یا دوازده عدد گوجه سبز متوسط یک واحد میوه محسوب میشود و شست کالری دارد.




