چگونه نامیرا شویم!
مطالعات نشان میدهد مصرف سویا تخمیرشده با افزایش طول عمر ارتباط دارد.
مطالعات دانشمندان ژاپنی نشان میدهد اشخاصی که بیشتر محصولات سویا تخمیرشده مصرف میکنند با کاهش ریسک مرگ به دلایل گوناگون روبرو هستند.
در کشورهای آسیایی، به خصوص ژاپن، انواع گوناگونی از محصولات سویا مصرف میشوند که عبارتند از ناتو (سویا تخمیرشده با باکتری)، میزو (سویا تخمیرشده با Aspergillus oryzae) و توفو (پنیر سویا).
دانشمندان ژاپنی در تحقیقات خود به بررسی ۴۲.۷۵۰ مرد و ۵۰.۱۶۵ زن در رده سنی ۴۵ تا ۷۴ سال پرداختند.
شرکت کنندگان پرسشنامهای در مورد عادات رژیم غذایی، سبک زندگی و وضعیت سلامتشان تکمیل کرده بودند.
گزارش مرگ این افراد در طول مدت ۱۵ سال بررسی شد.
دانشمندان دریافتند مصرف بیشتر سویا تخمیرشده (ناتو و میزو) با کاهش قابل توجه (۱۰ درصد) ریسک مرگ به هر علتی مرتبط بود، اما مصرف کل محصولات سویا ارتباطی با کاهش مرگ و میر نداشت.
محققان خاطر نشان کردند دارند که محصولات سویا تخمیرشده سرشار از پتاسیم، فیبر و عناصر بیواکتیو است که به توضیح وجود این رابطه کمک میکند.
سلطان دانه های مغذی و رفع یبوست




