تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

ارسال رایگان

در مشهد مقدس

روش های ارسال محصولات آرشیدا استور

خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه و طراحی سایت

25 نوامبر 2019
۵۵۵ views
یک نظر

کره: ۶۰ گرم
پودر شکر: ۴۰ گرم
وانیل: ۱.۴ قاشق چای‌خوری
آرد سفید: ۷۵ گرم
پودر گردو: ۳۵ گرم
گردو (نصفه شده): ۷۵ گرم

دستور پخت

shireni - در پاییز شیرینی گردویی بپزید

شیرینی گردویی

1. نخست کره و وانیل را با همزن برقی بزنید تا قابل انعطاف شود، پودر شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد قابل انعطاف و یکدست شوند.
۲. بعد از آن آرد را الک کرده و به مواد فوق اضافه فرمایید و سپس پودر گردو را اضافه نموده و خوب ترکیب نمایید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید.
۳. آنگاه سینی فر را چرب نموده و از خمیر به اندازه یک قاشق مرباخوری برداشته و در دست گلوله‌ای درست کنید و داخل سینی فر قرار دهید و یک گردوی نصفه شده روی آن قرار دهید و درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی‌ها به رنگ قهوه‌ای روشن تبدیل شوند، اجازه دهید تا شیرینی‌ها خنک شوند. آن‌گاه پودر شکر را روی شیرینی‌ها الک کرده و سرو نمائید.

مقالات مرتبط

فوت و فن پخت یک لازانیا خوشمزه

۷ نکته برای خوشمزه‌تر شدن پیتزا در خانه

دستور پخت کیک اسفنجی

 

شناسنامه مطلب
تاریخ انتشار مطلب
عنوان مطلب
در پاییز شیرینی گردویی بپزید
امتیاز مطلب
51star - در پاییز شیرینی گردویی بپزید1star - در پاییز شیرینی گردویی بپزید1star - در پاییز شیرینی گردویی بپزید1star - در پاییز شیرینی گردویی بپزید1star - در پاییز شیرینی گردویی بپزید

نویسنده مطلب آرمین اسماعیلی
آرمین اسماعیلی هستم نویسنده و تولید کننده محتوا در این سایت . منابع مورد استفاده جهت تهیه مقالات این سایت , معتبرترین وب سایت های داخلی و بین المللی می باشد . در صورتی که فکر می کنید مقالات من دارای اشکالی هست , حتما در قسمت نظرات منعکس بفرمایید .