تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

ارسال رایگان

در مشهد مقدس

4353543534543 - بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از غلظت خون

بدن شما از راه لخته شدن خون، جریان خون را متوقف می کند و این روند گزند های جدی سلامت همانند سکته مغزی و تازش قلبی را به به اتفاق دارد.

رقیق شدن خون در این میان، می تواند به بازگرداندن جریان خون و بازدارندگی از آفت های عمده کمک کند. با این حال رقیق کننده های طبیعی خون فقط داروهای نیرومند تجویز شده نیستند بلکه بعضی مواد غذایی نیز به طور طبیعی همین ویژگی را دارند:

سیر: سیر خاصیت رقیق کنندگی خون را دارد و مصرف آن به طور منظم باعث جلوگیری از لخته شدن خون می شود. البته با پزشک تان در مورد میزان مصرف سیر مشورت کنید. اگر شما از داروهای رقیق کننده خون بهره‌گیری می کنید. چون سیر می تواند با مصرف این داروها تداخل برپایی کند.

روغن ماهی: سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ است که نه تنها به تقویت عملکرد مغز کمک می کند بلکه دشواری ها جدی سلامت مشابه سکته مغزی را نیز تفریق می دهد. اسیدهای چرب امگا ۳ وانگهی با ممانعت از ایجاد مواد تشکیل دهنده پلاکتی، مایه رقیق شدن خون می شود. اگر پیرو طعم ماهی نیستید، مکمل های امگا ۳ را برای رقیق شدن خون روزانه مصرف کنید.

ویتامین ای: منجر به بازدارندگی از برپایی لخته خون و تفریق خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی می شود. ویتامین دی در طیف مفصل ای از مواد غذایی همانند بادام، دانه های کامل، آفتابگردان، تخم مرغ و آجیل یافت می شود. از مکمل های ویتامین دی نیز برای رقیق شدن خون می تاب سهم برد.

زنجبیل : نه تنها منجر به کاهش التهاب گوارشی و کمک به رفع سوء هاضمه می شود، بلکه سالیسیلات موجود در آن، اسیدی است که می تواند منجر به تفریق خطر ابتلا به سکته مغزی گردد. زنجبیل به صورت تازه، ادویه یا چای در دسترس است و از این جهت گنجاندن آن به چهره منظم در رژیم غذایی روزانه دشوار نیست. فقط پیش از استفاده از زنجبیل با پزشک خویش مشورت کنید الی این ماده غذایی با داروهای تجویزی برای شما تداخل برپایی نکند.

آووکادو : از دو روش راهبند ایجاد لخته خون می شود. اول این که سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است و از تشکیل پلاکت ها جلوگیری می کند و دوم این که در بر گیرنده اسید سالیسیلات است و با تفریق برپایی لخته، از بروز سکته مغزی نیز پیشگیری می نماید.

روغن زیتون : یک مطالعه که نتایج آن در گاهنامه تغذیه بالینی آمریکا منتشر شده، حاکی از آن است که فنول ها در روغن زیتون برای ممانعت از لخته خون موثر است. علاوه بر این، این روغن علاوه بر اثر حفاظتی بر روی شریان های بدن، چسبندگی پلاکت ‌های ‌خون را به تاخیر می ‌اندازد و مقدار ترومبوکسان را که از عوامل افزایش دهنده چسبندگی پلاکت ‌هاست، تفریق می دهد. نمونه‌ آشکار این پرتو سودمند رژیم غذایی مدیترانه ‌ای است که غنی از زیتون، ماهی، سیر یا حبوبات و سبزی‌ است و به همین دلیل است که آمارگرفتن مبتلایان به بیماری‌ های قلبی عروقی در کشورهای حاشیه‌ دریای مدیترانه به کمترین مقدار واصله است.

 

منبع : آوای سلامت

شناسنامه مطلب
تاریخ انتشار مطلب
عنوان مطلب
بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از غلظت خون
امتیاز مطلب
51star - بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از غلظت خون1star - بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از غلظت خون1star - بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از غلظت خون1star - بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از غلظت خون1star - بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از غلظت خون

نویسنده مطلب حمیدرضا رازقی
حمید رضا رازقی هستم نویسنده و تولید کننده محتوا در این سایت . منابع مورد استفاده جهت تهیه مقالات این سایت , معتبرترین وب سایت های داخلی و بین المللی می باشد . در صورتی که فکر می کنید مقالات من دارای اشکالی هست , حتما در قسمت نظرات منعکس بفرمایید .