تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

ارسال رایگان

در مشهد مقدس

43124124 - آموزش پخت خوراک مرغ ترش و شیرین

مرغ ترش و شیرین تکه‌های مرغ مزه‌دار شده با فلفل‌دلمه‌ای بازپسین و آناناس است که در ماهیتابه تفت داده می‌شوند و با هم یک طعم فوق‌العاده را می‌سازند. تصحیح کردن این غذا آسان است و طعم آن به واسطه ترکیب سس خوشمزه آن است. این خوراک خوشمزه، گوناگون و رنگارنگ است.
مزه ملس یا ترش و شیرین یگانه متعلق به مزه‌هایی ست که طرفداران خاص خویش را دارد. بخصوص افرادی با ذائقه کنجکاو و انعطاف‌پذیر که دنبال طعم‌های ترکیبی و خاص هستند. مرغ ترش و شیرین یکی از آن غذا‌های چینی دوست داشتنی است؛ مزه آن چند لایه و ظاهری رنگارنگ و متنوع دارد.
بافت ترکیبی آن درهم کل مواد مورد دربایستن ما را دارد. سبزیجات رنگی و سرشار از آنتی اکسیدان همراه با پروتئین سالم و همراهی آن با غذا‌های دارای کربوهیدرات آن را یک غذای بی نقص و کامل می‌سازد. این غذا ممکن است شما را یاد مرغ احمر کرده چینی بیندازد، ولی خوشبختانه خبری از تخم‌مرغ و روغن بسیار در آن نیست.
مرغ درست کردن برای شام یگانه از گزینه‌های قابل قبول برای اکثر اعضای خانواده به خصوص کودکان است. اگر اندکی برنج اضافه در یخچال دارید و می‌خواهید غذایی را برای همراهی با آن، صحیح کنید این مرغ ترش و شیرین توصیه خوبی برای شماست.

خوراک مرغ ترش و شیرین از چه موادی ساختن شده است
مواد ساختن دهنده غذا مرغ ترش و شیرین به غیر از یگانه دو مورد اغلب‌شان در منزل کل ما پیدا می‌شود. سویا سس کمترین گزینه احتمالی در منزل و آناناس گرانترین آن هاست.
سینه مرغ بدون استخوان: از ران مرغ هم می‌توانید بهره‌گیری کنید فقط زمان پخت را کمی اغلب کنید.
سفیده تخم‌مرغ: این مونث برای پوشش دهی روی مرغ استفاده می‌شود.
نشاسته ذرت: این مونث کمک می‌کند لغایت سس به مرغ بچسبد در ضمن باعث غلظت اغلب سس می‌شود.
روغن گیاهی: ما فقط کمی روغن برای تفت دادن دربایستن داریم. روغن زیتون نیز خوب است.
آب پرتقال: ترجیحا از آب پرتقال تازه است یا حداقل از نوع کنتسانتره نباشد.
سس کچاپ: این مونث مزه و رنگی عالی به سس می‌افزاید.
سرکه قرمز: عمده مزه ترشی این سس از سرکه می‌آید که مزه ترشی آن به جا و همانند سرکه سفید تیز نیست.
عسل: شکر قهوه‌ای یا شکر سفید هم خوب است. ولی بیش از یک قاشق غذاخوری از عسل استفاده نکنید، چون شیرینی آن اغلب از شکر است.
سس سویا: این احد طعمی ویژه و شرقی دارد و بخاطر نمک زیادی هم که دارد نیازی به نمک زدن به خوراک نیست مگر اینکه واقعا مختصر باشد. برای خرید این سس باید از بازار‌های خاصی که مواد غذایی خارجی می‌فروشند و یا بصورت آنلاین باید اقدام کنید.
پیازچه: پیازچه نسبت به پیاز مزه ملایمتر و اخ داشتنی‌تر دارد. طعم آن چیزی بین پیاز و سبزی است و از این جهت نسبت به پیاز مزیت دارد.
زنجبیل: فقط از زنجبیل اخیر استفاده کنید نه خشک. زنجبیل پسین طعم فوق العاده‌ای به مرغ می‌دهد، اما کوشش کنید از مصرف بسیار در چهره ابتلا به اختناق خون پرهیز کنید.
سیر: این مونث هم باید بصورت تازه و رنده شده بهره‌گیری شود. سیر به میزان کم اگر کاربرد شود مایه خوش مزه شدن غذا شده و غذا بوی سیر نمی‌دهد.
آناناس: این یکی از همه گرانتر است، اما نیازی نیست حتما یک آناناس کامل را بخرید بلکه یک کنسرو حقیر آناناس و از مارکی که می‌دانید سفت‌تر است، برای این خوراک کافی است.
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان: ۴۰۰ گرم، شعور شده به قطعات کوچک
سفیده تخم‌مرغ: ۱ عدد
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری + ۲ قاشق چای‌خوری
نمک: کمی
روغن مایع یا زیتون سبک: ۲ قاشق غذاخوری
آب پرتقال: ۱/۳ پیمانه
سس کچاپ: ۱/۳ پیمانه
سرکه قرمز: ۳ قاشق غذاخوری
عسل: ۳ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل‌دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد متوسط
پیازچه: ۴ شماره کوچک: شعور شده به تکه‌های ۲ سانتی
زنجبیل تازه: ۱ قاشق غذاخوری رنده شده
سیر: ۳ حبه (۱ قاشق غذاخوری رنده شده)
آناناس تازه: ۱ و ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه
۱. مرغ را به قطعات حقیر تقسیم کنید. سفیده تخم‌مرغ و ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ترکیب کنید و خوب بهم بزنید لغایت به میزان کمی کف کند (حدود ۳۰ ثانیه). مرغ را اضافه کنید، با کمی نمک طعم دار کنید و بهم بزنید الی کل روی مرغ را بگیرد.
۲. در کاسه‌ای کوچک آب پرتقال، سس کچاپ، سرکه قرمز، عسل، سس سویا و ۲ قاشق چای‌خوری نشاسته ذرت باقیمانده را ترکیب کنید و کنار بگذارید.
۳. ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهیتابه نچسب روی گرما متوسط می‌گذاریم. مرغ را اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه تفت می‌دهیم الی انتها آن کمی برشته و طلایی تیره شود سپس قطعات مرغ را برگردانید و به طبخ کل مرغ پیوسته دهید که ۳ دقیقه سایر هم باید برای احمر شدن کامل مرغ وقت بگذارید. قطعات مرغ را داخل بشقاب بگذارید. باقیمانده روغن مایع را در همان ماهیتابه روی اخگر متوسط به بالای گاز گرم کنید.
۴. فلفل‌دلمه‌ای قرمز را به روغن اضافه کنید و تفت دهید الی کمی ترد و نرم شود یعنی نزدیک ۲ لغایت ۳ دقیقه. ۳/۴ پیازچه‌ها، زنجبیل و سیر را بیفزایید و حدود ۳۰ ثانیه سایر تفت دهید.
۵. آمیخته آب پرتقال را تو ماهیتابه بریزید و بپزید و مرتب بهم بزنید لغایت سس غلیظ شود. این پیشه نزدیک ۳۰ تا ۶۰ ثانیه درازا می‌کشد. مرغ و آناناس را تو این ترکیب بریزید و فقط کمی هم بزنید تا آمیخته شوند سپس گرم با پیازچه باقیمانده سرو کنید.

نکات مهم
می‌توانید مرغ را به تکه‌هایی کوچکتر بخش کنید که در این صورت سریعتر پخته شده و خشک نمی‌شود. وانگهی دقت کنید که مرغ زیاد نپزد لغایت خشک نشود.
حرارت پخت مرغ باید نسبتا بالا باشد لغایت مرغ بتواند همان رنگ و مزه را ایجاد کند.
از میوه و سبزیحات پسین بهره‌گیری کنید تا بهترین طعم را ایجاد کنید. سعی کنید اگر امکان دارد از آناناس کنسروی استفاده نکنید.
مرغ شما باید آغشته به سس باشد بنابراین نباید خشک و بدون آب باشد.
شیرین کننده را حذف و یا ناچیز نکنید، چون این ماده اسیدی بودن سرکه را متعادل می‌کند. بدون آن غذای شما ترش و شیرین نخواهد شد و تنها طعمی ترش خواهد داشت. حتی چنانچه همنشین دارید شیرینی آن بسیار باشد مقدار بیشتری عسل استفاده کنید.
به جای مرغ می‌توانید از گوشت راسته گوسفند و یا گوساله هم بهره‌گیری کنید. گوشت را به قطعات مکعبی ۱/۵ تا ۲ سانتی برش بزنید. این قطعات گوشت در عرض نیمه ساعت می‌پزد.
می‌توانید سبزیجات سایر امثال نخود سبز هم اضافه کنید.
افزودن اندکی بادام هندی یا بادام زمینی هم خوب است.
در صورت مد نظر از سرکه دیگری هم می‌توان به جای سرکه قرمز بهره‌گیری کرد مثل سرکه برنج یا سرکه سیب.
با به کارگیری فلفل قرمز خشک و یا کمی سس سیراچا می‌توان آن را سریع طعم کرد.
خوراک مرغ ترش و شیرین را می‌توان با نان یا برنج سرو کرد. گرد از روش‌های خوب، استفاده از آن در ساندویچ نان لواش است.

منبع: cookingclassy


نویسنده مطلب آرمین اسماعیلی
آرمین اسماعیلی هستم نویسنده و تولید کننده محتوا در این سایت . منابع مورد استفاده جهت تهیه مقالات این سایت , معتبرترین وب سایت های داخلی و بین المللی می باشد . در صورتی که فکر می کنید مقالات من دارای اشکالی هست , حتما در قسمت نظرات منعکس بفرمایید .