تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

ارسال رایگان

در مشهد مقدس

۸ مرداد ۱۳۹۸
۶۲۸ views
نظر %

lunch meats - آموزش تهیه کالباس خانگی

کالباس خانگی

کالباس یکی از محبوب ترین مواد غذایی است که هواداران بسیار زیادی دارد. البته خیلی افراد به دلیل اینکه از طرز تهیه آن مطمئن نیستند سعی می کنند کمتر سوسیس و کالباس را در وعده غذایی خود جای دهند. با تهیه کالباس خانگی سالم با گوشت مرغ می توانید با اطمینان از این ماده غذایی استفاده کنید.

با تهیه کالباس مرغ خانگی می توانید غذاهای محبوبی مثل پیتزا مخلوط ، اسنک کالباس ، ساندویچ کالباس و … را با سالم ترین مواد غذایی تهیه کنید. این کالباس سالم و خانگی را می توانید در فریزر به مدت زیادی نگهداری کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای یک رول کوچک کالباس خانگی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کالباس خانگی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کالباس خانگی با آرشیدا استور همراه باشید.

مواد لازم کالباس خانگی

۱.سیر ۲ حبه

۲.آرد گندم یک چهارم لیوان

۳.نشاسته ذرت یک چهارم لیوان

۴.روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری

۵.دارچین ، هل و جوز هندی به اندازه کافی

۶.نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی

۷.آویشن ، پودر سیر و تخم گشنیز به اندازه کافی

۸.قارچ بزرگ ۴ عدد

۹.زرده تخم مرغ ۳ عدد

۱۰.هویج متوسط ۱ عدد

۱۱.سینه مرغ کامل ۱ عدد

طرز تهیه کالباس خانگی

برای تهیه کالباس خانگی ابتدا استخوان های سینه مرغ را خارج کنید و آنرا بشویید سپس پوست سیرها را بگیرید. در ادامه سینه مرغ را به همراه سیر ها دو مرتبه چرخ کنید و داخل یک ظرف مناسب بریزید. در مرحله بعد تمام ادویه ها را آسیاب کنید و به ظرف اضافه کنید.

در مرحله زرده تخم مرغ را به همراه نشاسته ذرت و روغن مایع به ظرف حاوی گوشت مرغ اضافه کنید. در این مرحله مواد موجود در کاسه را یک مرتبه دیگر چرخ کنید تا به طور کامل یکدست شوند و ادویه ها به خورد مایه کالباس بروند.

پس از اینکه مواد را چرخ کردید آرد را کم کم اضافه کنید و مایه کالباس را کمی ورز دهید. در مرحله بعدی هویج را آبپز کنید و به صورت حلقه ای یا نگینی ریز خرد کنید. قارچ را هم به صورت نگینی ریز خرد کنید و به همراه هویج به مایه کالباس اضافه کنید.

در این مرحله اگر مایه کالباس شل بود مقداری آرد اضافه کنید و ورز دهید تا کمی سفت شود. پس از اینکه مایه کالباس آماده شد آنرا روی سلفون پهن کنید و مانند شکلات محکم بین سلفون بپچانید تا شکل رول به خود بگیرد.

پس از اینکه رول کالباس آماده شد چند دور دیگر سلفون دور آن بپیچید تا در زمان پخت ، آب به داخل سلفون نفوذ نکند. یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید ، اجازه دهید آب موجود در قابلمه به جوش بیاید سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید.

سپس رول کالباس را در یک ظرف فلزی کوچکتر قرار دهید و داخل آب جوش قرار دهید ( مانند روش بنماری ). کالباس باید به مدت یک ساعت در این حالت بماند تا به طور کامل بپزد. پس از اینکه کالباس آماده شد اجازه دهید خنک شود سپس آنرا در فریزر نگهداری کنید.

پس از پخت رول کالباس شما آماده نوش جان کردن است.

شناسنامه مطلب
تاریخ انتشار مطلب
عنوان مطلب
کالباس خانگی یا کارخانه ای؟
امتیاز مطلب
51star - آموزش تهیه کالباس خانگی1star - آموزش تهیه کالباس خانگی1star - آموزش تهیه کالباس خانگی1star - آموزش تهیه کالباس خانگی1star - آموزش تهیه کالباس خانگی

نویسنده مطلب آرمین اسماعیلی
آرمین اسماعیلی هستم نویسنده و تولید کننده محتوا در این سایت . منابع مورد استفاده جهت تهیه مقالات این سایت , معتبرترین وب سایت های داخلی و بین المللی می باشد . در صورتی که فکر می کنید مقالات من دارای اشکالی هست , حتما در قسمت نظرات منعکس بفرمایید .